* Living in Athens *

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 02, 2007

Matthew Bourne's Swan Lake: Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ Νο.1

Δεν ξέρω αν ενημερωθήκατε για τα δρώμενα -καλλιτεχνικά και μη- της πολυσυζητημένης (;) πρεμιέρας των Κύκνων, εγώ θα σας τα πως με το νιι (προφέρεται αλλά Αμαλία style) και με το σίγμα.

19.30΄ Είχαμε ραντεβού να έρθουν να με μαζέψουν για να πάμε με ένα αυτοκίνητο (ώστε να μη μολύνουμε το περιβάλλον).

19.45' Ήρθε η "φορτωτική". Άρχισα να αγχώνομαι γιατί η πρόσκληση -ε, ναι λοιπόν το παραδέχομαι είχα πρόσκληση- έγραφε ώρα προσέλευσης 20.00' ώρα έναρξης 21.00' και ξέρετε είμαι άγγλος στα ραντεβού μου.

2ο.15' Φτάσαμε στου Γουδή μόνο που δεν μπήκαμε μέσα! Όχι, δεν αποφασίσαμε να κάνουμε μια βόλτα στον περιβάλλοντα χώρο, οι καταληψίες φταίνε. Περίπου 20 άτομα με πανό και με συνθήματα περί προστασίας του μοναδικού φυσικού πνεύμονα της Αττικής και το κλασικό "η γη στο λαό" (totally BORING) συνοδευόμενα και προστατευόμενα (;) από τις αστυνομικές δυνάμεις αποφάσισαν να σαμποτάρουν την πρεμιέρα. Anyway, αφού διαπληκτιστήκαμε λιγάκι, έτσι για να ανάψουν τα αίματα, αναγκαστήκαμε να αφήσουμε το αυτοκίνητο ΠΑΝΩ στο πεζοδρόμιο και να συνεχίσουμε πεζή προς το badminton.

20.30' Άφιξη στο στάδιο αφού προηγήθηκε ένα τρυφερό ενσταντανέ με την κυρία "Sex, wild sex" που κρυβόταν στο διόλου ευκαταφρόνητο τζιπάκι της, αλλά και μια ένθερμη διαδηλώτρια που αφού πρώτα με στόμφο υποστήριξε πως θα έπρεπε να ντρεπόμαστε (ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, μάλλον για την τζάμπα πρόσκληση θα το λέει..), έφτυσε μια αρκετά σικ κορασίδα. Στιγμές απείρου κάλλους!

2ο.45' Με τα εισιτήρια στο χέρι προχωρήσαμε αποφασιστικά και κοιτώντας ΜΟΝΟ μπροστά(γιατί εμείς δεν είμαστε σαν κάτι άλλους που βάζουν στοίχημα ποιος θα δει τα περισσότερα celebrities, ε, Αγαπούλα;) περιμέναμε να ανοίξουν οι πύλες του παραδείσου.

21.45' Ακόμα περιμέναμε να ανοίξουν οι πύλες του παραδείσου.... Μαζί με εμάς και όλα τα celebrities... Πού και πού ακούγαμε τον Αλέξη (φανταστικό οκταπλό λουπ) να μας εφησυχάζει πως σε μισή ώρα οι κύκνοι θα ανοίξουν τα φτερά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: