* Living in Athens *

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2006

Βρυξέλλες - Αμστερνταμ

Λοιπόν πολλές φορές όλα σου έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις. Έτσι το σ/κ που μας πέρασε βρέθηκα στις Βρυξέλλες! Μια πόλη γκρι! Ερχόμενος από την Ελλαδά νομίζεις πως κάποιος έβαλε ένα φίλτρο και σκέπασε τα χρώματα στο δρόμο, στα σπίτια, στους ανθρώπους. Εννοείται πως οι ρυθμοί δεν έχουν καμιά σχέση με τους δικούς μας. Εκεί την έχουν δει αμαρέτι! Μόνο εγώ σαν μ..... ξύπνησα από το πρωί και έτρεχα να δω όσα περισσότερα μπορούσα. Γκραν πλας, καθεδρικός, πάρκο Βρυξελλών και πάνω από όλα το Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Μ Ο Υ Σ Ε Ι Ο Κ Ο Μ Ι Ξ!!!!!!!!!!!!!!!!! Στην Γκραν πλας πήρα τηλ τη μάνα μου, στον καθεδρικό τον φάδερ και στο μουσείο το φίλο Αντώνη που έχει και αυτός παθολογικό με τα στρουμφάκια, τον Σπιρού και τον Φαντάζιο, τον Μπιλ και Μπουλ, τον Κούμπιτους, τον Τεν-Τεν και τα τρομερά αδέλφια Μπομπ και Μπομπέτ!!!

Αυτό όμως που σε τρελλαίνει είναι ότι η πόλη απέχει σχεδόν δύο με τρεις ώρες από το Παρίσι, το Λονδίνο, το Ντίσελντορφ και το Αμστερνταμ!!! Έτσι το σάββατο πεταχτήκαμε στο Αμστερνταμ να αγοράσουμε τα καταπληκτικά παπουτσάκια της μικρής Ολλανδέζας!!!

Άλλη φάση το Αμ. Μαγευτική πόλη και με ωραίες "μυρωδιές". Οι άνθρωποι δε είναι φανατικοί καλβινιστές. Είτε μένουν στο λοφτ είτε στο πατάρι κουρτίνες γιοκ!!! Οπαδοί του "ουδεν κρυπτον...." βλέπεις. Και μέσα σε όλους πήγαμε και ένα σουπερμαρκετ πριν φύγουμε να παρουμς σαλαμάκι και ψωμακι για σαντουτιτς στο ταξίδι. Πως πάμε έοιμαζόμαστε να πάμε στο χωριό μας; ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Ένα παράπονο έχω μόνο... που δεν αγόρασα τον αυθεντικό HotRod σε άψογη κατάσταση με το κουτί του, από την G1 του 1984 και ας έκανε 160 ευρώπουλα

1 σχόλιο:

LoRD_D2 είπε...

Σιγά που πήγες βρυξέλλες....πωσ ρε μεγάλε???? Εμεινα μ.....ς τωρα....ΖΗΛΕΥΩ
λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε.......Τελος παντων, χαιρομαι που σχεδόν ηδονίστηκες από το ταξίδι σου....Βρήκα 14 επεισοδια Jumaru,
περιμενω και Kabamaru για να σου τα στείλω όλα μαζι....Α, έχουμε και σχεδόν όλα τα επεισόδια "Παρα 5" αν θέλεις.....Καλή Δύναμη, Τάσος :)